برای مشاهده نقاط تحت پوشش کلیک پز در تهران و کرج کلیک کنید:
سبد خرید شما خالی است!
بازدید کنندگان محترم ما در حال تکمیل و به روز رسانی بخش های مختلف سایت هستیم سایت در تاریخ 97/12/29 آماده بهره برداری است .
0 نظر / نظر بدهید
به جرات میتوان گفت زرد چوبه پر کاربرد ترین ادویه در آشپزی ایرانی است .این گیاه گرمسیری از خانواده زنجبیل است .خواستگاه اصلی ان کشور هند است وبخش مورد استفاده آن قسمتی از ساقه است که در زیر خاک رشد میکند. زرد چوبه خاصیت زد سرطانی دارد.
نظر بدهید
طراحی و توسعه توسط گروه مهندسین نیکان.